Ben je een dame en onlangs begonnen met kitesurfen of kitesurf je inmiddels al wat langer? Dan herken je vast dat er een groot verschil is tussen hoe mannen leren en hoe dames leren. Dames hebben doorgaans net wat meer vertrouwen nodig en lopen tegen andere dingen aan dan mannen (bijv. welke bikini blijft wel zitten?). Daarnaast vertonen mannen doorgaans meer haantjes gedrag en hebben dames daar minder behoefte aan. Sorry mannen, it’s true.

Aangezien ik zelf kitesurf en dit dagelijks zie gebeuren werd het tijd om een plek voor dames te creëren. Een plek waar dames elkaar kunnen helpen, kunnen afspreken en antwoord kunnen geven op elkaars (soms gênante) vragen. Een plek waar geen antwoord fout is… tenzij je iemand aanraadt om met een 12m te gaan kitesurfen in 30 knopen.

Vanuit die gedachte is de community Kitegirls Netherlands opgezet. Het motto in deze community is “doe maar gewoon…”. Een community waar geen vraag te gek is en waar de dames voor elkaar klaar staan, op én naast het water.

Kitegirls Netherlands organiseert eens in de paar maanden een gezellige meet up / get together waar de dames elkaar kunnen ontmoeten. Dit kan in de vorm van een hapje + drankje maar ook een Ladies Day met clinics, mogelijkheid om kites te testen, bikini’s en accessoires te shoppen, een hapje, etc.

Volg Kitegirls Netherlands op social media, join the community en tot op het water!

Join the Facebook community (ladies only)
Like de Facebook pagina
Volg op Instagram

Logo Kitegirls Netherlands

 

Auteur

Schrijf een reactie