Ben je al verslaafd aan kitesurfen of sta je op het punt om het te leren? In beide gevallen zijn er genoeg redenen waarom je minimaal een keer per jaar op kitesurf vakantie moet. Een kite vakantie is namelijk de snelste manier om progressie te maken. Voor zowel beginners als gevorderden!

5 redenen waarom je op minimaal een keer per jaar op kitesurf vakantie moet

 1. Geen zorgen
  Wat is er nou fijner dan wakker worden, uit het raam kijken of het waait, ontbijten en het water op te gaan tot de zon onder gaat? Het enige waar je nog over na moet denken is welke maat kite je pakt.
 2. Goede condities
  Je zoekt een bestemming/spot uit met goede en constante wind, waar het lekker warm is, je mooi vlak water of cleane golven hebt en ruimte genoeg om (nieuwe) tricks te oefenen of gewoon te leren varen.
 3. De hele dag rondlopen in bikini of boardshort
  Als je op kitesurf vakantie gaat kies je natuurlijk wel een lekkere warme bestemming uit… toch?
 4. Ontmoet nieuwe mensen met dezelfde passie
  Hoe leuk is het om andere mensen (uit andere culturen) te ontmoeten die dezelfde passie delen? ’s Avonds met z’n allen aan de spot of in de accommodatie genieten van een drankje en napraten over wat je die dag geleerd hebt. Of hoe vaak en hard je gecrasht bent (we know the pain…)
 5. Je leert doorgaans net zoveel als een heel seizoen in Nederland
  Het waait een dag goed en jij zit op kantoor naar buiten te staren en moet de hele dag van je vrienden horen hoe lekker het wel niet was op het water. Het weekend heb je vrij en het waait niet. Weer een week wachten voordat je het water op kunt. Op vakantie kun je eindelijk een aantal dagen achter elkaar doorpakken en je zal merken dat je het door de warmte veel langer volhoudt op het water.

Kitesurf vakantie El Gouna

Mooie spots voor zowel beginners als gevorderden

Reisorganisaties die kitesurf reizen incl. coaching aanbieden

Auteur

Schrijf een reactie